Ravanija s medem
25 min.
Ingredience
- 4lžíceOlej rostlinný
- 500gramůMed včelí
- 100gramůOřechy vlašské
- 1kusKypřicí prášek do pečiva
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 200gramůPšeničná krupice
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
9 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
1 g
Cukr
41 g
Postup přípravy
- 1Med smícháme s krupicí, kypřicím práškem rozmíchaným v mouce a s nasekanými ořechy. Vypracujeme těsto.
- 2Plech vymažeme olejem, vlijeme na něj připravené těsto do výše asi 2 cm a zprudka pečeme v troubě vyhřáté na 250 stupňů Celsia.
- 3Upečený dezert nakrájíme na porce a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.