Řepné čatní s hruškami
65 min.
Ingredience
- 500gramůČervená řepa
- 1kilogramHrušky
- 1kusCibule červená
- 80gramůKandované ovoce
- 350gramůCukr třtinový
- 1lžičkaNové koření mleté
- 750mililitrůOcet vinný červený
- 20gramůZázvor celý
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
5 g
Cukr
51 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce vložíme očištěnou a na menší kostičky nakrájenou červenou řepu, na větší kostičky hrušky a červenou cibuli.
- 2Přidáme nastrouhaný zázvor, třtinový cukr, kandované ovoce, sůl, mleté nové koření a červený vinný ocet. Důkladně promícháme.
- 3Směs přivedeme k varu a na mírném ohni za občasného míchání vaříme asi 50 minut.
- 4Hotovou směsí plníme zavařovací sklenice a vzduchotěsně je uzavřeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.