Řepné čatní s hruškami

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
5 g
Cukr
51 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme očištěnou a na menší kostičky nakrájenou červenou řepu, na větší kostičky hrušky a červenou cibuli.
  • 2
    Přidáme nastrouhaný zázvor, třtinový cukr, kandované ovoce, sůl, mleté nové koření a červený vinný ocet. Důkladně promícháme.
  • 3
    Směs přivedeme k varu a na mírném ohni za občasného míchání vaříme asi 50 minut.
  • 4
    Hotovou směsí plníme zavařovací sklenice a vzduchotěsně je uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.