Řezy s broskvemi

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1604 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
94 g
Sacharidy
171 g
Vláknina
3 g
Cukr
107 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse ušleháme vejce s cukrem a kakaovým práškem. Přimícháme vlažnou vodu, olej a prosátou mouku s kypřicím práškem. Vymícháme hladké těsto a vlijeme je na máslem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. V mírně předehřáté troubě pečeme zhruba 12 minut.
  • 2
    V mezičase připravíme krém. Utřeme máslo s cukrem do pěny, přimícháme žloutky, rum a tvaroh. Umícháme hladký krém.
  • 3
    Vychladlé upečené těsto potřeme tvarohovým krémem, poklademe půlkami okapaných kompotovaných broskví a přelijeme prochladlou polevou. Řezy necháme ztuhnout přes noc. Před podáváním krájíme řezy.
  • 4
    Na polevu rozmícháme ve vodě pudink s cukrem, přidáme Vitacit s pomerančovou příchutí a za stálého míchání svaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.