Rillettes kančí s pepřem

210 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
744 kcal
Bílkoviny
76 g
Tuky
39 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Osolené maso s polovinou pepře vložíme do připraveného hrnce, přidáme nasekanou cibuli, bobkový list, nakrájenou slaninu a vše zalijeme vodou. Vaříme 2 - 3 hodiny, dokud maso nezměkne.
  • 2
    Poté maso vyjmeme, vykostíme a rozdělíme na menší kousky.
  • 3
    Vývar nadále vaříme až do doby, než bude jeho objem přibližně poloviční. Následně vmícháme k masu trochu ginu a lžíci pepře.
  • 4
    Hmotou nalijeme do připravené formy, aby vývar byl rovnoměrně rozložen.
  • 5
    Na závěr vložíme do chladničky a necháme ztuhnout (nejlépe do druhého dne).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.