Řízky z krkovičky naruby

65 min.
Česká republika

Ingredience

    • 600gramůVepřová krkovička
    • 4lžíceStrouhanka
    • 3kusyVejce slepičí
    • 200mililitrůVývar z hovězích kostí
    • 4lžíceKečup
    • 2lžíceHořčice plnotučná
    • 1lžíceTuk
    • 1lžičkaSůl
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 50gramůVepřové sádlo škvařené
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
43 g
Sacharidy
5 g
Cukr
335 mg
Vápník
54 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řízky nakrájené z krkovičky naklepeme, osolíme a opepříme. Maso potom obalíme ve strouhance, kterou do řízků vmáčkneme. Nakonec maso obalíme v rozšlehaných vejcích.
  • 2
    Připravené řízky zprudka osmahneme na pánvi na sádle, vyjmeme a urovnáme do tukem vymazané remosky. Zalijeme vývarem rozmíchaným s kečupem a hořčicí.
  • 3
    Pečeme asi 40 minut, podle potřeby můžeme zakápnout trochou vody.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.