Řízky z krkovičky naruby
65 min.
Ingredience
- 600gramůVepřová krkovička
- 4lžíceStrouhanka
- 3kusyVejce slepičí
- 200mililitrůVývar z hovězích kostí
- 4lžíceKečup
- 2lžíceHořčice plnotučná
- 1lžíceTuk
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůVepřové sádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
43 g
Sacharidy
5 g
Cukr
335 mg
Vápník
54 mg
Postup přípravy
- 1Řízky nakrájené z krkovičky naklepeme, osolíme a opepříme. Maso potom obalíme ve strouhance, kterou do řízků vmáčkneme. Nakonec maso obalíme v rozšlehaných vejcích.
- 2Připravené řízky zprudka osmahneme na pánvi na sádle, vyjmeme a urovnáme do tukem vymazané remosky. Zalijeme vývarem rozmíchaným s kečupem a hořčicí.
- 3Pečeme asi 40 minut, podle potřeby můžeme zakápnout trochou vody.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.