Rohanova polévka

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
121 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
6 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
720 mg
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oddělíme od sebe listy z jedné větší hlávky salátu, jemně je spaříme vodou, vypereme a necháme okapat na sítu.
  • 2
    Pak z nich vykrojíme menší kolečka, která dáme zavařit do silné polévky.
  • 3
    Do polévkové mísy nalijeme polévku a vkládáme nahniličko uvařená vejce. Množství vajec dáváme podle počtu osob, na každou osobu jedno.
  • 4
    Podávají se k tomu zvlášť nadívané žemlové koblížky Croutons.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.