Roláda

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
4 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
315 mg
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílky ušleháme s cukrem a do tuhého sněhu přišleháme po jednom žloutky. Poté přimícháme hladkou mouku.
  • 2
    Hotové těsto nalijeme na plech vyložený pečicím papírem a dáme péct do středně vyhřáté trouby.
  • 3
    Plát necháme vychladnout, namažeme marmeládou a srolujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
pupendo
út 21. 1. 2014
Cukr jsem zašlehala až do tuhého sněhu, je to rychlejší. Roládu jsem pekla při 200°C asi 8 minut.