Ropušnice dušená se zeleninou na divoké rýži

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
3 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
2 g
Cukr
806 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu a citronovou šťávu vlijeme do hlubší pánve, přidáme bujón, nahrubo nakrájenou šalotku, lístky tymiánu a mletý pepř. Přivedeme k varu, zakryjeme a cca 5 minut podusíme.
  • 2
    Poté přisypeme na tenká kolečka nakrájenou mrkev a dusíme další 4 minuty. Vložíme rybu a zakryté dusíme cca 10 minut doměkka. Maso se musí začít rozpadat. Rybu vyjmeme z pánve a uchováme teplou. Zbytek tekutiny necháme mírně zredukovat a zhoustnout.
  • 3
    Mezitím připravíme divokou rýži dle návodu na obalu.
  • 4
    Maso rozdělíme na talíře a podáváme na rýži. Přelijeme šťávou a dušenou zeleninou z pánve.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.