Rosol s ovocem
21 min.
Ingredience
- 300gramůJahody zahradní
- 200gramůMaliny
- 700mililitrůSirup višňový
- 10mililitrůTresť vanilková
- 200mililitrůLikér Maraschino (Maraska)
- 20gramůAgar
- 100mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
97 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Ovoce zalijeme sirupem a necháme odstát. Agar zalijeme studenou vodou, necháme ho rozpustit, přivedeme k varu a povaříme asi minutu.
- 2Ovoce scedíme a rozdělíme do misek. Do scezeného sirupu přilijeme vanilkovou esenci, likér, rozpuštěný horký agar a ještě vlažným rosolem zalijeme ovoce v miskách.
- 3Necháme dobře vychladit a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.