Roštěná se sardelovou pastou

80 min.
Švédsko

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1012 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
75 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky roštěné po okraji nařízneme, naklepeme, potřeme sardelovou pastou a obalíme v mouce. Cibuli nakrájíme nadrobno, okurky nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Plátky roštěné zprudka osmažíme po obou stranách na másle s olejem, přimícháme cibuli a chvíli smažíme. Maso podlijeme vodou a na mírném plameni dusíme, až je maso měkké. Udušené maso vyjmeme a držíme na teple. Do omáčky zašleháme smetanu a prohřejeme. Omáčku přecedíme, vmícháme do ní okurky a přelijeme jí maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.