Roštěná se sardelovou pastou
80 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí roštěnka vys. peč.
- 200gramůCibule
- 250mililitrůZakysaná smetana
- 70gramůMáslo čerstvé
- 30mililitrůOlej rostlinný
- 200gramůOkurky nakládané
- 60gramůMouka pšeničná hladká
- 500mililitrůVoda pitná
- 0,5lžíceSardelová pasta
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1012 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
75 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Plátky roštěné po okraji nařízneme, naklepeme, potřeme sardelovou pastou a obalíme v mouce. Cibuli nakrájíme nadrobno, okurky nakrájíme na kolečka.
- 2Plátky roštěné zprudka osmažíme po obou stranách na másle s olejem, přimícháme cibuli a chvíli smažíme. Maso podlijeme vodou a na mírném plameni dusíme, až je maso měkké. Udušené maso vyjmeme a držíme na teple. Do omáčky zašleháme smetanu a prohřejeme. Omáčku přecedíme, vmícháme do ní okurky a přelijeme jí maso.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.