Rumovky

15 min.
Evropa

Ingredience

  • Na obalení
    • 2lžíceKakao - prášek
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
17 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
830 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tatranky nastrouháme do mísy, máslo rozpustíme.
  • 2
    K tatrankám přimícháme rozpuštěné máslo, cukr, rum a na závěr kakao. Vše pečlivě promícháme a pod fólií v lednici alespoň hodinu chladíme.
  • 3
    Z vychlazené hmoty tvarujeme středně velké kuličky, které ze všech stran obalíme v prosátém kakau. Kuličky opět necháme vychladit, poté vkládáme do malých papírových košíčků a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.