Rumový krém s čokoládou a smetanou

135 min.
Evropa

Ingredience

    • 4kusyVejce slepičí
    • 80mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 230gramůČokoláda hořká
    • 6lžicCukr krupice
    • 80mililitrůRum
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
20 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozlámanou čokoládu rozehřejeme a necháme mírně vychladnout. Ušleháme žloutky a cukr do pěny. Obě směsi promícháme s rumem a smetanou. Z bílků ušleháme sníh, vmícháme do krému, rozdělíme ho do 6 misek a necháme chladit 2 hodiny v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.