Rumový krém s čokoládou a smetanou
135 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 80mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 230gramůČokoláda hořká
- 6lžicCukr krupice
- 80mililitrůRum
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
20 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
33 g
Postup přípravy
- 1Rozlámanou čokoládu rozehřejeme a necháme mírně vychladnout. Ušleháme žloutky a cukr do pěny. Obě směsi promícháme s rumem a smetanou. Z bílků ušleháme sníh, vmícháme do krému, rozdělíme ho do 6 misek a necháme chladit 2 hodiny v lednici.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.