Rumový krém se želatinou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
7 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
333 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vodní lázni šleháme v mléce žloutky s cukrem do zhoustnutí. Do hustého krému vmícháme rozpuštěnou želatinu (kterou připravíme podle návodu na obalu), promícháme, necháme vychladnout. Poté vmícháme pevný sníh z bílků.
  • 2
    Dortovou formu vyložíme piškoty, které jsme zakapali rumem. Poté vlijeme krém a necháme ho ztuhnout.
  • 3
    Hotový krém vyklopíme na servírovací talíř a zdobíme jahodami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.