Rumový krupicový dezert s hrozinkami a skořicí
25 min.
Ingredience
- 150gramůCukr krupice
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSkořice mletá
- 100mililitrůRum
- 50gramůHrozinky
- 270gramůPšeničná krupice
- 1000mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
698 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
16 g
Sacharidy
110 g
Vláknina
2 g
Cukr
44 g
Postup přípravy
- 1Hrozinky namočíme do rumu a necháme macerovat. Mléko smícháme s krupicí a uvedeme k varu, poté přimícháme máslo, cukr, skořici a hrozinky s rumem.
- 2Vzniklou kaši nalijeme do formiček a necháme v chladu ztuhnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.