Rumový vaječný krém

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 3kusyVejce slepičí
    • 150gramůCukr krupice
    • 300mililitrůRum
    • 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 300mililitrůMléko plnotučné
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
19 g
Sacharidy
34 g
Cukr
30 g
Vápník
70 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V horké parní lázni vyšleháme vejce s cukrem, ale nevaříme. Odstavíme z plotny a šleháme dál do vychladnutí. Přidáme vychlazenou smetanu, znovu prošleháme a necháme dobře vychladit.
  • 2
    Před podáváním přilijeme do krému rum a studené mléko.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.