Rumunský jablečný salát

25 min.
Rumunsko

Ingredience

    • 2kusyCibule červená
    • 4kusyJablka
    • 2lžíceCitronová šťáva
    • 2lžíceDresink Vinaigrette
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
142 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
5 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, vsypeme do cedníku, osolíme a necháme chvíli stát, aby pustila vodu.
  • 2
    Jablka oloupeme, nakrájíme na kolečka a pokapeme citronovou šťávou.
  • 3
    Cibuli i jablka necháme okapat a potom je střídavě rozložíme do salátové mísy. Pokapeme zálivkou vinaigrette a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.