Rumunský jablečný salát
25 min.
Ingredience
- 2kusyCibule červená
- 4kusyJablka
- 2lžíceCitronová šťáva
- 2lžíceDresink Vinaigrette
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
142 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
5 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, vsypeme do cedníku, osolíme a necháme chvíli stát, aby pustila vodu.
- 2Jablka oloupeme, nakrájíme na kolečka a pokapeme citronovou šťávou.
- 3Cibuli i jablka necháme okapat a potom je střídavě rozložíme do salátové mísy. Pokapeme zálivkou vinaigrette a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.