Ruská studená jahodová polévka

25 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
3 g
Cukr
49 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé jahody přebereme, opereme, necháme okapat a poté rozmixujeme.
  • 2
    Do vařící vody vsypeme cukr, svaříme na sirup, necháme vychladnout a následně smícháme s jahodovou dření.
  • 3
    Do polévky na talíři při podávání vložíme piškoty, přidáme zakysanou smetanu a ozdobíme ji lístky máty.
  • 4
    Polévku podáváme jako lehkou letní snídani nebo přesnídávku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.