Ruský melounový salát s jablky a tykví
40 min.
Ingredience
- 400gramůTykev
- 200gramůMed včelí
- 400gramůMeloun cukrový
- 4kusyJablka
- 400mililitrůDolin - Vermouth
- 2lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
3 g
Cukr
43 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou tykev nastrouháme, promícháme s medem, melounem zbaveným slupky i jadérek a s většími křehkými jablky. Ta předtím pečlivě oloupeme a nakrájíme na plátky.
- 2Ovocnou směs přelijeme suchým vermutem a dáme na 30 minut vychladit do ledničky.
- 3Vychlazený salát pokapeme citronovou šťávou, rozdělíme do kompotových misek a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.