Ruský melounový salát s jablky a tykví

40 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
3 g
Cukr
43 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou tykev nastrouháme, promícháme s medem, melounem zbaveným slupky i jadérek a s většími křehkými jablky. Ta předtím pečlivě oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Ovocnou směs přelijeme suchým vermutem a dáme na 30 minut vychladit do ledničky.
  • 3
    Vychlazený salát pokapeme citronovou šťávou, rozdělíme do kompotových misek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.