Růžová citronáda

20 min.

Ingredience

    • 900mililitrůVoda pitná
    • 75mililitrůsirup agávový
    • 300mililitrůCitronová šťáva
    • 8kusůTřešně
    • 3kusyCitronová kůra
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
34 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce dáme sirup, citronovou kůru (3 plátky) a 150 ml vody. Přivedeme k varu a necháme všechen sirup rozpustit. Poté necháme vychladit.
  • 2
    Třešně rozmixujeme dohladka. Přidáme vodu a citronovou šťávu a pořádně promícháme.
  • 3
    Ze sirupové směsi odstraníme kůru a zbytek nalijeme do třešňové směsi.
  • 4
    Necháme vychladit a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.