Růžová šlehačka

15 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1lžíceCukr moučkový
    • 1lžíceMarmeláda malinová
    • 4lžíceVoda pitná
    • 2plátkyŽelatina
    • 0,5hrnekSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
737 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
67 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
880 mg
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Želatinu namočíme do studené vody a po nabobtnání ji na mírném ohni rozpustíme.
  • 2
    Marmeládu rozmícháme v troše smetany. Zbylou smetanu ušleháme a postupně do ní vmícháme cukr a vychladlou želatinu. Nakonec lehce vmícháme připravenou marmeládu.
  • 3
    Šlehačku používáme při plnění kremrolí nebo na zdobení moučníků a dezertů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.