Růžový krém

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
24

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Tuky
10 g
Sacharidy
28 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si růžový krém: 670g moučkového cukru prosijeme do čisté mísy. Do skleničky se 40ml mléka dáme 1/4 lžičky vanilkového extraktu, 1 lžičku růžové vody a směs promícháme.
  • 2
    V druhé míse ručním šlehačem vyšleháme pokrájené změklé máslo do světlé pěny. Za stálého šlehání 3-5 minut, budeme postupně přidávat po lžicích moučkový cukr a po lžicích ochucené mléko. Šleháme do doby, až bude krém hodně nadýchaný. Potom ho dáme do cukrářského sáčku s hubičkou na vytváření okvětních růžových lístků. Poté různé dezerty (košíčky, cupcakes, dorty) ozdobíme růžovým krémem podle své fantazie.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.