Růžový sekt
2 min.
Ingredience
- 4decilitryVíno šumivé (sekt)
- 4centilitryLikér jahodový
- 2centilitryPomerančová šťáva
- 2kusyJahody zahradní
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
428 mg
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Dvě vychlazené sektové skleničky postavíme vedle sebe na pracovní plochu, do 1/3 je naplníme drceným ledem. Přidáme pomerančovou šťávu, jahodový likér, zamícháme a vše zalijeme dobře chlazeným sektem.
- 2Hotový nápoj ozdobíme čerstvou jahodou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.