Růžový sekt

2 min.

Ingredience

    • 4decilitryVíno šumivé (sekt)
    • 4centilitryLikér jahodový
    • 2centilitryPomerančová šťáva
    • 2kusyJahody zahradní
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
428 mg
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dvě vychlazené sektové skleničky postavíme vedle sebe na pracovní plochu, do 1/3 je naplníme drceným ledem. Přidáme pomerančovou šťávu, jahodový likér, zamícháme a vše zalijeme dobře chlazeným sektem.
  • 2
    Hotový nápoj ozdobíme čerstvou jahodou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.