Rybí filé s křenem
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 120gramůMáslo čerstvé
- 100gramůKřen
- 1kusCitrony
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 100gramůKečup
- 4plátkyAnglická slanina
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
400 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
26 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na porce připravíme filé, pokapeme citronem a vložíme do máslem vymazaného pekáče.
- 2Křen promícháme s kečupem a směsí potřeme filé.
- 3Nakrájenou cibuli na kolečka dáme na filé, zakryjeme 4 plátky anglické slaniny a nakonec dáme kousky másla.
- 4Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut a ke konci pečení přikryjeme alobalem, aby se cibulka nespálila.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.