Rybí filé s křenem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
400 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
26 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na porce připravíme filé, pokapeme citronem a vložíme do máslem vymazaného pekáče.
  • 2
    Křen promícháme s kečupem a směsí potřeme filé.
  • 3
    Nakrájenou cibuli na kolečka dáme na filé, zakryjeme 4 plátky anglické slaniny a nakonec dáme kousky másla.
  • 4
    Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut a ke konci pečení přikryjeme alobalem, aby se cibulka nespálila.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.