Rybí filety se zeleninou

20 min.
Japonsko

Ingredience

    • 120gramůLosos - filety
    • 120gramůTuňák obecný
    • 120gramůMakrela - filety
    • 8gramůSůl mořská
    • 30mililitrůOcet rýžový
    • 15mililitrůCitronová šťáva
    • 100gramůMrkev kořen
    • 100gramůŘedkev Takuan
    • 20gramůWasabi pasta
    • 40mililitrůOmáčka sójová
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
648 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z lososa, tuňáka, makrely bez kůže osolíme, pokapeme rýžovým octem a necháme 30 minut uležet, poté je nakrájíme na tenké plátky a dáme vychladit do lednice. Ředkev s mrkví nastrouháme nahrubo a pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Na servírovací mísu ozdobně upravíme filety z ryb, doplníme strouhanou zeleninou a podáváme se sojovou omáčkou a pastou wasabi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.