Rybí filety se zeleninou
20 min.
Ingredience
- 120gramůLosos - filety
- 120gramůTuňák obecný
- 120gramůMakrela - filety
- 8gramůSůl mořská
- 30mililitrůOcet rýžový
- 15mililitrůCitronová šťáva
- 100gramůMrkev kořen
- 100gramůŘedkev Takuan
- 20gramůWasabi pasta
- 40mililitrůOmáčka sójová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
648 mg
Postup přípravy
- 1Filety z lososa, tuňáka, makrely bez kůže osolíme, pokapeme rýžovým octem a necháme 30 minut uležet, poté je nakrájíme na tenké plátky a dáme vychladit do lednice. Ředkev s mrkví nastrouháme nahrubo a pokapeme citronovou šťávou.
- 2Na servírovací mísu ozdobně upravíme filety z ryb, doplníme strouhanou zeleninou a podáváme se sojovou omáčkou a pastou wasabi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.