Rybí karbanátky s karí pastou
30 min.
Ingredience
- 500gramůTreska aljašská
- 1kusVejce slepičí
- 3lžíceKari pasta červená
- 15mililitrůOmáčka rybí
- 80gramůCibulka jarní
- 10gramůKoriandr čerstvý
- 1lžíceKukuřičná krupice T 600
- 2kusyKafirové listy
- 200mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
52 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
610 mg
Cukr
736 mg
Postup přípravy
- 1Koriandr, papedu a cibulky omyjeme a nasekáme na jemné kousky. V mixéru rozmixujeme rybu, vejce, kari pastu, kukuřičnou moučku a rybí omáčku. Do vzniklé směsi vmícháme koriandr, cibulku a papedu. Vytvarujeme za směsi 12 karbanátků.
- 2Připravené karbanátky osmažíme na rozpáleném oleji do zezlátnutí, cca 4 minuty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.