Rybí předkrm ceviche
20 min.
Ingredience
- 6kusůLimetka
- 1kusChilli paprička
- 1kusCibule červená
- 6kusůRajčata soudková
- 2lžíceKoriandr čerstvý
- 1kusAvokádo
- 1špetkaSůl mořská
- 3lžíceChilli omáčka
- 6lžicKokosový krém
- 500gramůKambala
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
9 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Bělomasou mořskou rybu (například tresku, chňapala, mořčáka nebo platýse) zbavíme kůže, maso nakrájíme na kousky velikosti 1 cm. Dílky ryby vložíme do skleněné mísy a zalijeme šťávou ze čtyř limetek, přiklopíme, necháme hodinu v chladničce odležet.
- 2Po této době rybu smícháme s rozmělněnou chilli papričkou, cibulí, rozkrájenými rajčaty, avokádem, koriandrem a nakonec lehce osolíme.
- 3Aranžovací kroužek umístíme doprostřed talíře, naplníme ho ceviche a upěchujeme, kroužek opatrně sejmeme. Talíř ozdobíme sladkou chilli omáčkou, kokosovým krémem a koriandrem. Takto připravíme všechny porce, přidáme k nim dílky limetky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.