Rybí předkrm ceviche

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
9 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bělomasou mořskou rybu (například tresku, chňapala, mořčáka nebo platýse) zbavíme kůže, maso nakrájíme na kousky velikosti 1 cm. Dílky ryby vložíme do skleněné mísy a zalijeme šťávou ze čtyř limetek, přiklopíme, necháme hodinu v chladničce odležet.
  • 2
    Po této době rybu smícháme s rozmělněnou chilli papričkou, cibulí, rozkrájenými rajčaty, avokádem, koriandrem a nakonec lehce osolíme.
  • 3
    Aranžovací kroužek umístíme doprostřed talíře, naplníme ho ceviche a upěchujeme, kroužek opatrně sejmeme. Talíř ozdobíme sladkou chilli omáčkou, kokosovým krémem a koriandrem. Takto připravíme všechny porce, přidáme k nim dílky limetky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.