Rybí smaženky s okurkovým salátem

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
672 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
52 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Koriandr a jarní cibulky drobně nakrájíme. Maso zbavíme kostí a rozmixujeme s koriandrem, vejcem a kari pastou. Hmotu vložíme do mísy, přidáme jarní cibulky a řádně promícháme. Ze směsi pomocí 2 lžic vytvoříme kuličky a mírně je zploštíme.
  • 2
    Rybí smaženky vkládáme do rozehřátého oleje na vysokou teplotu a smažíme dozlatova po obou stranách. Odkládáme je na papírové utěrky, aby odkapal přebytečný olej. Udržujeme je teplé, dokud nejsou všechny hotové.
  • 3
    Příprava salátu:
  • 4
    Okurku oloupeme a spolu se šalotkou nastrouháme. Chilli papričky zbavíme semen, drobně pokrájíme, přidáme k okurkám a šalotkám. Poté přidáme rybí omáčku, drcené sušené garnáty a limetovou šťávu.
  • 5
    Ozdobíme chilli papričkami nakrájenými do tvaru květiny a servírujeme s teplými rybími smaženkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.