Rybičková pomazánka
15 min.
Ingredience
- 2kusySardinky v oleji
- 3kusyVejce slepičí
- 4kusyOkurky nakládané
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 100gramůMajonéza
- 1kusCibule
- 4krajíceChléb konzumní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
34 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Z rybích konzerv vylijeme tuk a rybičky rozmačkáme v misce vidličkou. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájené okurky, najemno nasekaná vejce (předem uvařená natvrdo), hořčici a nakonec vmícháme majonézu.
- 2Vše dobře zamícháme a necháme vychladit.
- 3Podáváme na čerstvém chlebu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 27. 3. 2017
Rybičková pomazánka
Tuto pomazánku dělám každý týden 😉