Rybízová polévka s vínem

35 min.
Evropa

Ingredience

    • 1kusCukr moučkový
    • 5decilitrůVoda pitná
    • 400gramůRybíz červený
    • 2decilitrySmetana 12% (konzumní)
    • 1kusSkořice mletá
    • 1decilitrVíno bílé
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1142 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
274 g
Vláknina
10 g
Cukr
252 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Polovinu rybízu rozmačkáme a zárověň s celým rybízem zalijeme vodou a vínem. Přidáme kousek celé skořice a krátce povaříme. Nakonec zjemníme smetanou a osladíme. Podáváme teplou i vychlazenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.