Rybízová polévka s vínem
35 min.
Ingredience
- 1kusCukr moučkový
- 5decilitrůVoda pitná
- 400gramůRybíz červený
- 2decilitrySmetana 12% (konzumní)
- 1kusSkořice mletá
- 1decilitrVíno bílé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1142 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
274 g
Vláknina
10 g
Cukr
252 g
Postup přípravy
- 1Polovinu rybízu rozmačkáme a zárověň s celým rybízem zalijeme vodou a vínem. Přidáme kousek celé skořice a krátce povaříme. Nakonec zjemníme smetanou a osladíme. Podáváme teplou i vychlazenou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.