Rybízové jednohubky
20 min.
Ingredience
- 3kusyRohlíky bílé
- 1,5lžíceMáslo pepřové
- 1,5lžíceČesnekové máslo
- 1kusOkurka salátová
- 200gramůSýr Ementál (Primátor)
- 150gramůRybíz červený
- 150gramůRybíz černý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
18 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Rohlíky nakrájíme zešikma na plátky silné asi 1.5 cm. Polovinu potřeme pepřovým máslem, polovinu česnekovým máslem.
- 2Salátovou okurku omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Tvrdý sýr nakrájíme na plátky (silné 5 mm). Střapce červeného a černého rybízu omyjeme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Nůžkami střapce přistřihneme, aby nebyly příliš velké.
- 3Na namazané plátky rohlíků dáme plátky okurky, plátky sýru, tenké plátky šunky, které poskládáme na trojúhelníčky a párátky přichytíme střapečky rybízu.
- 4Jednohubky dáme na mísu a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.