Rybízové jednohubky

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
18 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rohlíky nakrájíme zešikma na plátky silné asi 1.5 cm. Polovinu potřeme pepřovým máslem, polovinu česnekovým máslem.
  • 2
    Salátovou okurku omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Tvrdý sýr nakrájíme na plátky (silné 5 mm). Střapce červeného a černého rybízu omyjeme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Nůžkami střapce přistřihneme, aby nebyly příliš velké.
  • 3
    Na namazané plátky rohlíků dáme plátky okurky, plátky sýru, tenké plátky šunky, které poskládáme na trojúhelníčky a párátky přichytíme střapečky rybízu.
  • 4
    Jednohubky dáme na mísu a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.