Rybízové parfait

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
683 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
47 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
3 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žloutky spolu s vejcem a cukrem rozšleháme ve vodní lázni. Ušleháme smetanu. Opláchneme rybíz, osušíme a rozmixujeme.
  • 2
    Opereme meduňku, osušíme ji a nasekáme nadrobno. Do obdélníkové formy dáme průhlednou fólii na potraviny. Ušlehanou smetanu s rybízem zlehka smícháme s krémem z vajec.
  • 3
    Vše nalijeme do formy a obsah rovnoměrně rozprostřeme. Přikryjeme průhlednou fólií a necháme zmrazit přes noc.
  • 4
    Nakrájíme uzená kachní prsa na tenké plátky a dáme na talíře.
  • 5
    Z formy vyklopíme parfait, nakrájíme na plátky a naservírujeme na plátky masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.