Rybízové pusinky
55 min.
Ingredience
- 2lžíceDžem rybízový
- 280gramůCukr krupice
- 2kusyVejce slepičí
- 280gramůMouka pšeničná hrubá
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
672 mg
Cukr
27 g
Postup přípravy
- 1Vejce dobře ušleháme s cukrem, přidáme mouku a rybízový džem.
- 2Na plech s pečícím papírem klademe lžičkou malé hromádky a sušíme pusinky při mírné teplotě.
- 3Hotové můžeme zdobit čerstvým rybízem, nebo džemem.
- 4Pusinky vydrží dlouho, uskladněné v chladu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.