Rybízové pusinky

55 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2lžíceDžem rybízový
    • 280gramůCukr krupice
    • 2kusyVejce slepičí
    • 280gramůMouka pšeničná hrubá
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
672 mg
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce dobře ušleháme s cukrem, přidáme mouku a rybízový džem.
  • 2
    Na plech s pečícím papírem klademe lžičkou malé hromádky a sušíme pusinky při mírné teplotě.
  • 3
    Hotové můžeme zdobit čerstvým rybízem, nebo džemem.
  • 4
    Pusinky vydrží dlouho, uskladněné v chladu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.