Rybízové želé s angreštem
25 min.
Ingredience
- 200gramůAngrešt
- 500gramůCukr želírovací
- 8centilitrůRybízový džus
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
129 g
Vláknina
2 g
Vápník
13 mg
Postup přípravy
- 1Angrešt omyjeme, očistíme a nakrájíme na malé kousky.
- 2Do hrnce vložíme kousky angreštu, přilijeme rybízovou šťávu, přidáme želírovací cukr a promícháme. Vše přivedeme k varu, za stálého míchání 5 minut povaříme.
- 3Želé nalijeme do připravených zavařovacích sklenic a vzduchotěsně je uzavřeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.