Rybízový koláček

28 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
5 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zbavíme rybíz a maliny stopek, omyjeme je, povaříme v 0,5 litru vody s cukrem. Ovocnou kaši rozmáčkáme přes jemné síto, abychom se zbavili semínek. Získanou šťávu dolijeme vínem, osladíme, pět minut povaříme.
  • 2
    Ve studené vodě rozmícháme Solamyl, vlijeme do šťávy a vaříme dvě minuty. Směs posléze vlijeme do formy na koláče a dáme na chladné místo. Počkáme přibližně hodinu a až ztuhne, můžeme koláček podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.