Rychlá angreštová marmeláda
40 min.
Ingredience
- 2kilogramyAngrešt
- 1kilogramCukr krystal
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
120 g
Vláknina
9 g
Cukr
100 g
Postup přípravy
- 1Plody angreštu očistíme, odstraníme stopky i kalíšky, omyjeme, necháme okapat. Lisem na ovoce prolisujeme. Do kastrolu nasypeme cukr, zvolna rozpustíme. Přidáme angrešt, vaříme, až se na dně při míchání vytváří cestička.
- 2Poté odstavíme, horkou marmeládu rozdělíme do nahřátých skleniček, ihned zavíčkujeme. Necháme vychladnout a uložíme na chladnější a temné místo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.