Rychlá angreštová marmeláda

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
120 g
Vláknina
9 g
Cukr
100 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plody angreštu očistíme, odstraníme stopky i kalíšky, omyjeme, necháme okapat. Lisem na ovoce prolisujeme. Do kastrolu nasypeme cukr, zvolna rozpustíme. Přidáme angrešt, vaříme, až se na dně při míchání vytváří cestička.
  • 2
    Poté odstavíme, horkou marmeládu rozdělíme do nahřátých skleniček, ihned zavíčkujeme. Necháme vychladnout a uložíme na chladnější a temné místo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.