Rychlá bábovka

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
22 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
1 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vajíčka našleháme s cukrem, přidáme mouku prosátou s práškem do pečiva a ostatní suroviny.
  • 2
    Všechny ingredience na bábovku nasypeme do mísy a promícháme.
  • 3
    Hotové těsto vlijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy.
  • 4
    Pečeme při teplotě 160 stupňů.
  • 5
    Po upečení můžeme bábovku vylepšit citronovou nebo bílkovou polevou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.