Rychlá buchta
50 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 380gramůMouka pšeničná T 400
- 1kusKompot broskvový
- 200gramůCukr moučka
- 1lžičkaSoda jedlá
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
163 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
1 g
Cukr
149 mg
Postup přípravy
- 1Kompotované ovoce nakrájíme na menší kousky. Můžeme použít i jiné měkké ovoce.
- 2Do mísy dáme ovoce i se šťávou a přidáme všechny ostatní suroviny. Vymícháme hladké těsto. Na plech s pečicím papírem rovnoměrně rozlijeme těsto. Buchtu pečeme v předehřáté troubě asi na 170 °C.
- 3Upečenou buchtu necháme vychladnout a můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.