Rychlá buchta

50 min.

Ingredience

    • 4kusyVejce slepičí
    • 380gramůMouka pšeničná T 400
    • 1kusKompot broskvový
    • 200gramůCukr moučka
    • 1lžičkaSoda jedlá
Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
163 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
1 g
Cukr
149 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kompotované ovoce nakrájíme na menší kousky. Můžeme použít i jiné měkké ovoce.
  • 2
    Do mísy dáme ovoce i se šťávou a přidáme všechny ostatní suroviny. Vymícháme hladké těsto. Na plech s pečicím papírem rovnoměrně rozlijeme těsto. Buchtu pečeme v předehřáté troubě asi na 170 °C.
  • 3
    Upečenou buchtu necháme vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.