Rychlá jablková bábovka

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
14 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme cukr, mouku, rozpuštěné máslo (nebo Heru), kypřicí prášek, skořici, vejce a oloupaná, na kostičky nakrájená jablka.
  • 2
    Těsto vlijeme do vymaštěné, moukou vysypané bábovkové formy a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.
  • 3
    Upečenou bábovku pocukrujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 20. 9. 2015
Rychlá jablková bábovka
Bábovka byla výborná. Jen se po ní zaprášilo. Kombinace jablíček se skořící je pro mě neodolatelná 🙂