Rychlá perníková buchta s ovocem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
1 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velké mísy nasypeme mouku, cukr, prášek do perníku a vanilkový cukr. Přilijeme vlahé mléko, olej a přidáme vajíčka.
  • 2
    Vše zlehka promícháme vařečkou. Vzniklé těsto nalijeme do plechu vyloženým pečícím papírem.
  • 3
    Nakonec rovnoměrně posypeme ovocem.
  • 4
    Pečeme ve vyhřáté troubě zhruba 25 minut při 180°C.
  • 5
    Hotovou buchtu necháme vychladnout a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 15. 6. 2016
Rychlá perníková buchta s ovocem
Já přidávám i lžičku koření do perníku a 2 lžíce kakaa. Má to potom lepší barvu:-) Chutná dobře, je to rychlá buchta, kterou neurazíte😎😁😉