Rychlá večeře s pohankou, sýrem a zeleninou

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
10 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pohanku propláchneme v sítku pod tekoucí vodou, nasypeme do kastrůlku, přelijeme vroucí vodou a vaříme přibližně 5 minut, až bede chutnat jako oříšky a bude sypká. Než se pohanka uvaří, nakrájíme na menší kostičky rajčata, okurku a papriku, sýr nastrouháme.
  • 2
    Vařenou pohanku zcedíme, nasypme na ni pokrájenou zeleninu i sýr, vše dobře promícháme. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.