Rychlý mandlový dort ze Santiaga

35 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
16 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce s krupicovým cukrem šleháme v míse asi 10 minut do pěny. Poté krátce zapracujeme mleté mandle.
  • 2
    Těsto vložíme do vymazané dortové formy, uhladíme povrch. Pečeme v troubě, vyhřáté na 190 stupňů Celsia asi 25 minut. Po 15 minutách pečení přikryjeme dort alobalem.
  • 3
    Upečený moučník vyjmeme z trouby, po vychladnutí pocukrujeme moučkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.