Rychlý rajčatový protlak
45 min.
Ingredience
Počet porcí:
8Postup přípravy
- 1Použijeme dobře zralá rajčata, omyjeme je, očistíme a pokrájíme. Na masovém mlýnku umeleme a prolisujeme. Kaši přemístíme do kastrolu a vaříme do zhoustnutí.
- 2Sklenice propláchneme vroucí vodou a naskládáme do pekáče. Rozdělíme do nich horký protlak, ihned převážeme celofánem namočeným ve vodě a zabalíme do deky, kde necháme vychladnout. Poté otřeme ubrouskem a uložíme v temné a studené místnosti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 1. 10. 2015
Rychlý rajčatový protlak
Rychlý rajčatový protlak je opravdu rychlý. Je snadný a zvládnete ho opravdu úplně každý. Použiji ho do omáček, na těstoviny, ale i třeba pod maso. Je vážně moc dobrý. Dávám pět hvězdiček a recept doporučuji.