Rychlý rajčatový protlak

45 min.
Česká republika
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
23 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Použijeme dobře zralá rajčata, omyjeme je, očistíme a pokrájíme. Na masovém mlýnku umeleme a prolisujeme. Kaši přemístíme do kastrolu a vaříme do zhoustnutí.
  • 2
    Sklenice propláchneme vroucí vodou a naskládáme do pekáče. Rozdělíme do nich horký protlak, ihned převážeme celofánem namočeným ve vodě a zabalíme do deky, kde necháme vychladnout. Poté otřeme ubrouskem a uložíme v temné a studené místnosti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 1. 10. 2015
Rychlý rajčatový protlak
Rychlý rajčatový protlak je opravdu rychlý. Je snadný a zvládnete ho opravdu úplně každý. Použiji ho do omáček, na těstoviny, ale i třeba pod maso. Je vážně moc dobrý. Dávám pět hvězdiček a recept doporučuji.