Rychlý rýžový pudink z mandlového mléka
40 min.
Ingredience
- 200gramůMandle plátky
- 1lžičkaSkořice mletá
- 4lžíceMed včelí
- 700gramůRýže basmati
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
963 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
27 g
Sacharidy
161 g
Vláknina
1 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Podle návodu uvaříme rýži.
- 2Smícháme rýži, mandlové mléko, mletou skořici a za stálého míchání pomalu přivedeme k varu. Necháme asi 5 minut povařit, mléko by mělo zhoustnout a rýže zesklovatět.
- 3Vše rozdělíme do misek, posypeme plátky mandlí a pokapeme medem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.