Rychlý štrúdl

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
10 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
7 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá jablka oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a vložíme do misky. Pokapeme citrónovou šťávou, posypeme krupicovým i vanilkovým cukrem, přidáme opláchnuté rozinky, promícháme.
  • 2
    Jablkovou směs položíme na plátek máslem namazaného toastového chleba, přiklopíme dalším plátkem. Zapečeme v rozpáleném toastovači.
  • 3
    Podáváme teplé, na jednotlivých talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 13. 12. 2015
Rychlý štrúdl
Zapomněla jsem napsat, že jsem jablka nahrubo nastrouhala, protože mám typ sendvičovače, kde můžu dát mezi plátky chleba více náplně. Jinak opravdu raději nakrájet jablka na plátky. Jinak se taky může dát do přístroje pás papíru na pečení, na to připravené chleby a na ně zase pás papíru na pečení a vše se zapeče.
Anonymní uživatel
so 12. 12. 2015
Rychlý štrúdl
Dávám palec nahoru a doporučuji jako rychlovku. Dělávám už dlouho, název receptu je na tyto sladké sendviče poněkud zavádějící, ale chutově velice blízké.😉 Přidala jsem trochu mleté skořice. Mám sendvičovač, který dělá čtvercové tvary a prohlubně má ve tvaru mušlí.