Rychlý štrúdl
30 min.
Ingredience
- 8plátkůChléb toastový
- 3kusyJablka
- 30gramůCukr třtinový
- 20gramůCukr vanilka
- 20gramůRozinky tmavé
- 30gramůMáslo čerstvé
- 2mililitryCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
10 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
7 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Omytá jablka oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a vložíme do misky. Pokapeme citrónovou šťávou, posypeme krupicovým i vanilkovým cukrem, přidáme opláchnuté rozinky, promícháme.
- 2Jablkovou směs položíme na plátek máslem namazaného toastového chleba, přiklopíme dalším plátkem. Zapečeme v rozpáleném toastovači.
- 3Podáváme teplé, na jednotlivých talířích.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 13. 12. 2015
Rychlý štrúdl
Zapomněla jsem napsat, že jsem jablka nahrubo nastrouhala, protože mám typ sendvičovače, kde můžu dát mezi plátky chleba více náplně. Jinak opravdu raději nakrájet jablka na plátky. Jinak se taky může dát do přístroje pás papíru na pečení, na to připravené chleby a na ně zase pás papíru na pečení a vše se zapeče.
Anonymní uživatel
so 12. 12. 2015
Rychlý štrúdl
Dávám palec nahoru a doporučuji jako rychlovku. Dělávám už dlouho, název receptu je na tyto sladké sendviče poněkud zavádějící, ale chutově velice blízké.😉 Přidala jsem trochu mleté skořice. Mám sendvičovač, který dělá čtvercové tvary a prohlubně má ve tvaru mušlí.