Rychlý třešňový koláč

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
2 g
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo rozmícháme, přidáme žloutky, cukr, vanilku a třeme cca 20 minut. Poté přidáme tuhý sníh ušlehaný z bílků a mouku. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech nebo do dortové formy, poklademe omytými třešněmi a v mírně vyhřáté troubě upečeme dozlatova. Hotový koláč necháme vychladnout, posypeme vanilkovým cukrem, nakrájíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.