Rytířská smaženka

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 16plátkůChléb toastový
    • 200gramůTvarůžky olomoucké malé
    • 2kusyVejce slepičí
    • 30mililitrůKečup
    • 2decilitryOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1055 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
60 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
8 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Polovinu krajíců toastového chleba lehce potřeme kečupem a poklademe na plátky podélně rozkrojeným tvarůžkem.
  • 2
    Druhou polovinu toastových chlebů také potřeme kečupem, krajíce spojíme, stiskneme k sobě a sepneme párátkem.
  • 3
    Jednotlivé porce omočíme v rozšlehaném vejci a osmažíme na rozpáleném oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.