Rýže nishiki s červenou ředkví a šunkou
60 min.

Ingredience
- 250gramůRýže Nishiki
- 300gramůŠunka dušená
- 200gramůŘedkev
- 250gramůHrášek
- 4lžíceOlej rostlinný
- 6lžicSherry brandy
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
484 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
14 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Kulatou rýži nishiki uvaříme a připravíme dle návodu.
- 2Omytou červenou ředkev jemně nastrouháme a připravíme si nakrájenou šunku.
- 3Hrášek se šunkou zprudka osmažíme na rozehřátém oleji. Uvařenou rýži promícháme, přidáme sherry a vše ještě pár minut smažíme.
- 4Nakonec vmícháme strouhanou ředkev.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.