Rýže nishiki s červenou ředkví a šunkou

60 min.
Čína

Ingredience

    • 250gramůRýže Nishiki
    • 300gramůŠunka dušená
    • 200gramůŘedkev
    • 250gramůHrášek
    • 4lžíceOlej rostlinný
    • 6lžicSherry brandy
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
484 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
14 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kulatou rýži nishiki uvaříme a připravíme dle návodu.
  • 2
    Omytou červenou ředkev jemně nastrouháme a připravíme si nakrájenou šunku.
  • 3
    Hrášek se šunkou zprudka osmažíme na rozehřátém oleji. Uvařenou rýži promícháme, přidáme sherry a vše ještě pár minut smažíme.
  • 4
    Nakonec vmícháme strouhanou ředkev.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.