Rýžové lívanečky

45 min.

Ingredience

      • 1špetkaSůl
      • 2decilitryMléko polotučné
      • 150gramůMouka pšeničná hladká
      • 250gramůRýže
      • 1litrVoda pitná
      • 1baleníKypřící prášek do pečiva
      • 2kusyVejce slepičí
      • 0,5decilitrOlej rostlinný
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    276 kcal
    Bílkoviny
    7 g
    Tuky
    16 g
    Sacharidy
    27 g
    Cukr
    223 mg
    Vápník
    23 mg
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Rýži uvaříme do měkka.
    • 2
      Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme mléko s rozšlehanými vejci, špetku soli a přimícháme uvařenou rýži.
    • 3
      Na lívanečníku na trošce oleje smažíme po obou stranách.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.