Rýžové nudle s račím masem
30 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř citronový
- 150gramůNudle rýžové
- 300gramůRak říční
- 2kusyVejce slepičí
- 2,5lžíceOmáčka sójová
- 2,5lžíceSirup zázvorový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
4 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
608 mg
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Rýžové nudle nejprve necháme namáčet ve vlažné vodě dokud nezměknou. Poté zcedíme a na sítě ještě propláchneme studenou vodou.
- 2Ve woku přivedeme k varu račí vývar, přidáme zázvorovou šťávu a sójovou omáčku. Ochutíme citronovým pepřem. Vložíme nudle a necháme vařit při mírné teplotě po dobu 3-5minut. Přidáme račí maso a necháme prohřát.
- 3Vejce rozšleháme a postupně přiléváme do polévky. Po dobu 1min necháme vejce srazit a potom vše opatrně promícháme.
- 4Hotovou polévku podáváme v miskách.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.