Sacherova poleva

15 min.
Rakousko

Ingredience

    • 250gramůCukr krupice
    • 200gramůČokoláda hořká
    • 0,13litrVoda pitná
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2060 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
63 g
Sacharidy
372 g
Vláknina
14 g
Cukr
340 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr svaříme s vodou tzv. na silnou nit.
  • 2
    Odstavíme z ohně a přidáme čokoládu. Třeme tak dlouho, až dosáhne teploty asi 40 stupňů Celsia. Polevu můžeme podle potřeby rozředit vodou.
  • 3
    Sacherovou polevou ledujeme dortový korpus a necháme uschnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.